+

Koledž edukacija za sportiste

Koledž sportovi pružaju sportistima najbolje od oba sveta. Steknite obrazovanje, igrajte vaš omiljeni sport i takmičite se na jednom od najizazovnijih prvenstava na svetu. Bićemo tamo za vas tokom celog puta i nastavićemo da vam pomažemo u učionici, na terenu i u kancelariji.

"Naša misija je da promovišemo obrazovanje kroz sport i asistiramo talentovanim i elitnim sportistima pomažući im da dobiju sportsku stipendiju.”

Andrey Andreev, Osnivač/CEO

Lični pristup svakom sportisti

Sportscholarships.eu nudi svakom sportisti prilagođena i individualna rešenja za regrutovanje. Mi imamo veoma striktan i jasan proces evaluacije sa kojim određujemo šanse za dobijanje određene sportske stipendije u USA. To je razlog zašto sarađujemo samo sa sportistima koji se mogu kvalifikovati.

Plan do uspeha

1

Priprema

14 do 19 godina starosti
Priprema sportiste, izgradnja sopstvenih atletskih veština, takmičenje na nacionalnom i internacionalnom nivou, ostvariti dobre ocene u školi

2

University

18 do 23-25 godina starosti
IVY, NCAA, NAIA, CCCAA ili NJCAA, završetak obrazovanja, dobijanje diplome, izgradnja karaktera i usavršavanje u svom sportu

3

Život posle koledža

24 godine i stariji
Pro sport
Sportska karijera
Dobijanje posla

Andrey Andreev

Founder/CEO

Dugoročna posvećenost sportu, obrazovanje & razvoj sportiste

Andrey Andreev ima više od 25 godina iskustva u sportskog industriji. Kao bivši tenis igrač nastupao je na nacionalnom i internacionalnom nivou. Bio ja tenis instruktor i glavni menadžer u nekoliko klubova u Bugarskoj, Austriji, Hrvatskoj i Kini. Andrey poseduje BA diplomu iz Ekonomije sa Novog Bugarskog Univerziteta u Sofiji. 2010. je diplomirao sa počastima i dobio svoju Master diplomu iz Sportske administracije i novih tehnologija na AISTS u Lozani, Švajcarska. AISTS je broj 1 rangirana Master diploma iz sportskog menadžmenta u svetu već treću godinu za redom.

Poslednjih 25 godina Andrey je radio u sportsko-biznis okruženju u Bugarskoj, Austriji. Hrvatskoj, Grčkoj, Turskoj, Srbiji, Sloveniji, Poljskoj, Češkoj, Kini i SAD. On je savetovao mnoga nacionalna i internacionalna sportska državna tela kao i velike sportske brendove, kao što su Nacionalne sportske Federacije, Nacionalne olimpijske komitete, HEAD sport, WILSON sport, Adidas, Kempinski hotele, Internacionalne škole i ostale subjekte.

On je proveo 9 godina u Kini, radeći u sportsko-rekreativnoj industriji kao freelance konsultant, savetnik i Sportski direktor u Dulwich koledž internacionalnim školama. 2011. je bio imenovan od strane Bugarske teniske Federacije za Izvršnog direktora u novo-otvorenom Bugarskom nacionalnom teniskom centru.

Andrey je bio angažovan na poziciji Direktora za Istočnu Evropu i Direktora razvoja u dve top agencije u svetu. Tokom 7 godina rada u ovim agencijama Andrey je bio u mogućnosti da pomogne stotinama sportista iz regiona i time uštedi njihovim porodicama preko $5,000,000 preko sportskih stipendija.

Naš Tim

Dejan Tatic

Director Serbia & Eastern Europe

Dejan Tatić is a Sports Manager with long career and full engagement in the business of sports. He was a member of the Ice Hockey National Team of Serbia in all categories and a former professional ice hockey player. Since he finished his active playing career he was part of various sports agencies and sports federations. Dejan graduated with a BA degree at the Faculty of Sports and Physical Education - University of Belgrade.

Alper Kasapoglu

Director Turkey & Global Ambassador

Alper is a Turkish Olympian who competed in the Decathlon in Barcelona 1992 and Atlanta 1996. He finished his BA Degree in Business Administration and Sports Leadership at Western Oregon University. He was 4 times NAIA National Champion in Decathlon and a WOU Hall of Famer. Following his sporting career, Alper became a member of the Turkish National Olympic Committee, Turkish National Paralympic Committee and President of the Turkish Olympians Association. He was elected to the board of the WOA in 2011. Currently Vice President at the World Olympians Association.

Claire Chanay

Director France & Western Europe

Claire Chanay is a former student athlete from Northeastern State University, Oklahoma where she received her BA degree and was playing on the tennis team (NCAA D2). In 2012, Claire graduated from a French Business school with a Master’s degree in Business Management. She has 7 years’ experience in the sports industry and she has helped hundreds of athletes achieve their dream of receiving an athletic scholarship in the US.

Zan Parezanin

Director Slovenia & Croatia

Zan is a former professional ice hockey player. For 12 years he played in the Slovenian and Austrian ice hockey leagues. He graduated from the University of Belgrade with a BA in Sports Management.

Zašto Amerika i zašto koledž sport

Jedan od glavnih razloga zašto sportisti teže ka dobijanju sportske stipendije je zato što im to daje priliku da obezbede sebi prvoklasno obrazovanje sa manjim novčanim udelom od ukupnog troška. Mnogi od najboljih svetskih Univerziteta kao što su Harvard, Yale, Stanford, Duke, UCLA i Princeton se nalaze u SAD.

USA koledž sistem je proizveo neka od najčuvenijih imena u sportu. Sportista-student može priuštiti sebi svetsku klasu trenera kao i pristup vrhunskim sportskim terenima i objektima, sportskom razvoju i besplatnoj opremi. Dnevni raspored sastoji se od jednog ili dva specifična treninga kao i dodatni rad u teretani. Sve to zajedno sa dobijanjem diplome.

Sportscholarships.eu i VI

Imajući mogućnost da radi u top agencijama za sportske stipendije u svetu, naš tim stremi ka tome da obezbedi najbolju moguću regruting uslugu i podršku za sportiste iz cele Evrope. Statistika pokazuje da su sportisti koji dolaze iz ovog regiona traženi od strane koledž trenera jer imaju prednost sa svojom akademskom podlogom, jasnim sportskim mogućnostima i strašću da se takmiče i prikažu sebe na najvišem mogućem nivou.

Mi u sportscholarships.eu smo apsolutno fokusirani da pomognemo sportskim talentima i da omogućimo da im se ostvare snovi putem naše usluge koja je specifično prilagođena sa 360 stepeni pristupom u procesu regrutacije. Mi smo odredili da radimo sa maksimalno 300 sportista u jednoj godini. Time imamo mogućnost da odgovorimo na individualne potrebe svakog klijenta u celom procesu.

Mi evauliramo svakog sportistu posebno i dajemo iskreno misljenje o njegovim mogućnostima za uspeh. Ako počnemo da vas zastupamo posvećujemo se 100% da omogućimo najbolju moguću ponudu od koledža/univeziteta i ostajemo sa našim sportistima dok ne bude sigurno da su dobili sve što je potrebno u smislu uslova za pripremu, regruting usluga, marketing kod trenera i tekuću podršku tokom njihovih godina na koledžu.

Sportove koje reprezentujemo

Bejzbol
Košarka
Biciklizam
Skokovi u vodu
Mačevanje
Hokej
Američki fudbal
Golf
Gimnastika
Hokej na ledu
Veslanje
Ragbi
Jedrenje
Skijanje
Fudbal
Softball
Sinhronizovano plivanje
Tenis
Atletika
Triatlon
Odbojka
Vaterpolo
Rvanje


Vaš sport nije naveden?
Kontaktirajte nas da vidite da li su za vaš sport dostupne sportske stipendije

Dozvolite nam da vas vodimo do uspeha!

Kontaktirajte nas za besplatnu evaluaciju

Prijavite se danas